Logo MAMORU.NL
Over ons

Over MAMORU.NL

MAMORU.NL is een jong bedrijf dat zich inzet op de online markt. Wij ontwikkelen maatwerk webapplicaties, websites en kunnen zorg dragen voor het beheer van jouw (Linux) server.

Nadat jouw project klaar is, zijn wij er nog steeds voor jou. Wij beheren jouw omgeving en zorgen voor de nodige updates en aanpassingen. Ook kunnen wij voor de domeinnamen en hosting zorgen die jouw project nodig heeft. Een goede nazorg is voor ons namelijk erg belangrijk. Heb je alles bij een andere partij ondergebracht? Ook dat is voor ons geen probleem. Je kunt ervoor kiezen om het door hun te blijven beheren of om alles door ons te laten doen.

Wat wij doen

Onze diensten

Webapplicaties
Wij ontwikkelen webapplicaties met behulp van het Laravel PHP framework. Het gebruik van Laravel maakt je applicatie sneller, veiliger en moderner. Dit gebeurt doordat het framework gebruik maakt van de nieuwste technieken en best practices op het gebied van webontwikkeling. Onze webapplicaties voldoen daardoor al vanaf het begin aan de hoogste eisen op het gebied van moderniteit, stabiliteit en schaalbaarheid.
Websites
Wij ontwikkelen websites met behulp van het WordPress CMS. Doordat wij WordPress gebruiken, wordt het beheren van je website heel eenvoudig. Veel onderdelen zijn geautomatiseerd en dankzij de handige editor is het beheren van de inhoud van je site ook een eitje.
Meer weten?

Neem contact op

info@mamoru.nl
support@mamoru.nl
@mamorunl