Ontwikkeling

Onze grootste kracht is ontwikkeling van maatwerk webapplicaties en websites.

Maatwerk webapplicaties

Voor veel bedrijfsprocessen is een bestaande applicatie niet altijd voorhanden of past wellicht niet in uw bedrijfsomgeving. Een goed voorbeeld is een applicatie om uw klantenbestand te beheren of om uw bedrijfsprocessen te automatiseren. Een maatwerk webapplicatie is dan vaak een geschikte oplossing.

Wij verzorgen de ontwikkeling van webapplicaties die volledig aansluiten bij uw bedrijfsprocessen. Van een simpele implementatie van een externe API in een dashboard tot het ontwikkelen van een complexe webapplicatie waarmee u uw bedrijf van A tot Z kunt beheren.

Dit doen wij met behulp van het Laravel PHP Framework. Het gebruik van dit framework zorgt voor een goede basis waarbij bepaalde onderdelen standaard aanwezig zijn. Zo kunnen wij sneller uw applicatie opzetten en, dankzij de geweldige open-source community, ook sneller uitbreiden met dezelfde kwaliteit van code.

Websites

Wij ontwikkelen websites met behulp van het WordPress CMS. Dankzij het gebruik van WordPress als basis kan snel een goede professionele website opgezet worden die goed te beheren is en waarmee teksten aanpassen zeer eenvoudig wordt.

Ook nadat uw website klaar is, zijn wij er nog voor u. Wij kunnen u helpen met het onderhoud van uw website, de hosting en zelfs het volledig beheer van uw site zoals het toevoegen of wijzigen van teksten en afbeeldingen.